Menukaart

 

Voorgerechten

 

Sharing | 16,5 p.p.
 
Vanaf 2 personen | om samen te delen | lekker!

 
 
Gamba’s  | 13,5
 
Licht pikante saus | bosuitjes

 

 

Salade vis | 13,5
 
Gerookte zalm | rivierkreeft | coquille | avocado   


 
Wildham | 12,5

Waldorfsalade | gekonfijte pruim | appel


 
Pate van Ibericovarken | 12,5

Varkenstoverij | Serranoham | pompoen | aceto  
 
 
 
Carpaccio  |  normaal 12,5 | groot 15,5 | + eendenlever a 4,00
 
Truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | gedroogde tomaat
 
 
 
Vegetarisch| 9,5 | Maaltijdsalade | 15,5 
 Gepaneerde witlof | Bio Bleu | peer | Portstroop
 

 

 

Soepen

 

Tomatensoep | gedroogde tomaat | verse gehaktballetjes | 6,75   
 
 
 
Wildbouillon | paddenstoeltjes | groene kruiden | wildham | 7,25                                     
 
 
 
Bisque langoustine | rivierkreeft | bosui | 8,5
 
 
 
 De voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood en smeersels
 

 

 

Hoofdgerechten

 

Snoekbaars  | 23,5
 
Gebakken filet | romige mosterd-witlof | kalfsjus
 
 
 
Kabeljauwfilet | 22,5
 
Gerookte zalm | Hollandaise | groene kruidenrisotto 
 
 
 Hert | 25,5
 
Hertenrug | hertenpeper | rode kool | aardappelschuim
 
 
 
Kalfshaas  | 23,5
 
Ravioli van kalf | kappertjes | Parmezaanse kaas | kalfsjus        
 
 
 
Rund | 25,5 | + gebakken ganzenlever a 6,00
 
Tournedos | crème van ui | aardappelpoffertje | Bordelaisesaus
 
 
 
Vegetarisch | 17,5 
 Gnocchi | truffel | violet aardappel | pompoen

 
 
 

De hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites. Op verzoek serveren we gebakken aardappelen

 

 

Nagerechten

 
 
Crème brûlée | 7

Vanille | wit chocolade ijs | boter crumble

 
 
Dame Blanche | 7

Vanille ijs | warme chocoladesaus | stracciatellaroom

 

Mango | 7,5

Compote | yoghurtijs | bavarois

 

Peer | 7,5

Gepocheerd | rode wijn karamel | noten room ijs

 

Selectie kaas van Kaasaffineur van Tricht  | 10,5  |

met Ruby port | 14,25

 

 
 
*) Allergenen informatie beschikbaar bij onze medewerkers