Menukaart

Voorgerechten

 

Tonijn tartaar | 11,5
 Limoen | komkommer | Gin | haring kaviaar

 
 
Gamba’s pil pil | 13,5
 
Gebakken | knoflook | pepertje

 

Salade uit de zee | 12,5

Tonijn | rivierkreeft | gamba | avocado crème | fijne salade 
 
 

Gepekeld en gemarineerd rundvlees| 11,50      
 
Amsterdams zuur | picalilly | ceps poeder 
 

 
Carpaccio  | klein 10,5 | normaal 12,5 | groot 15,5
 
Truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | gedroogde tomaat
 
 
 
Buikspek en Coquille | 13,5
 
Pompoen fudge | zoet-zure pompoen | zwarte linzen
 
 
 
Vegetarisch| 9,5 | Maaltijdsalade | 15,5
 
Quinoa | biet | geitenkaas | amandel
( V )

 

De voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood en smeersels

 

Soepen

 

Tomatensoep | gedroogde tomaat | verse gehaktballetjes | 6,75  
( V )
 
 
Runderbouillon | paddenstoelen | rundvlees | 6,75
 
 
 
Langoustine bisque | rivierkreeft | bosui | 8,5
 

(v)* vegetarisch mogelijk

 

 

Hoofdgerechten

 

Bouillabaise | 21,5
 
Diverse vissoorten | vissoep | crostini | rouille 
 


Kabeljauwfilet | 22,5
 
Op de huid gebakken | coquilles | kreeftensaus
 
 
 
Zalm| 20,5
 
Kruiden risotto | spinazie | Hollandaise saus
 
 
 
Tjap Tjoy| 21,5
 
Kip | gamba | krokante groenten | oosterse saus
 
 
 
Kalf | 19,5
 
Kalfshaas | sucade | meloesuitjes | rode wijnsaus       
 
 
 
Rund | 24,5
 
Tournedos | paddenstoelensaus | kroketje
 
 
 
Vegetarisch | 16,5
 
Lasagne | tomatensaus | courgette | Parmezaan
( V )
  

De hoofdgerechten worden geserveerd met salade en verse frites. Op verzoek serveren we gebakken aardappelen

 

Nagerechten

 

Dame Blanche | 7

Vanille ijs | warme chocoladesaus | straciatella | spongecake
 
 
 
Creme Brulee | 7,5

Vanille | kletskop | Butterscotch-ijs
 
 
 
Bloedsinaasappel | 6,75

Compote | witte chocolade | sorbetijs
 
 
 
Tiramisu | 7

Mascarone | koffie | cacao | kahlua-ijs
 
 
 
Selectie kaas van Kaasaffineur van Tricht  | 10,5  |

met Ruby port | 14,25

 
 
*) Allergenen informatie beschikbaar bij onze medewerkers