Menukaart

 

Voorgerechten

 

Tonijn | 11,5

Gemarineerd | watermeloen | cashewnoot | kikkoman

 
 
Gamba’s "som tam" | 13,5 
 
Thais | papaya | little gem | licht pikant

 

Coquille / Serranoham  | 13,5
 
Biet | amandel | anijs paddenstoel | appel vinaigrette
 

Kalfstartaar | 13,50       
 
Tartaar | piccalilly | mosterd
 
 
Carpaccio  | klein 10,5 | normaal 12,5 | groot 15,5
 
Pesto | Parmezaanse kaas | gedroogde tomaat
 
 
 
 
Vegetarisch| 9,5 | Maaltijdsalade | 15,5 
 
Salade | perzik | little gem | noten | feta
( V )

 

De voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood en smeersels

 

 

Soepen

 

Tomatensoep | gedroogde tomaat | verse gehaktballetjes | 6,75  
( V )
 

Tom Kha kai | kokos | kip | gamba | 7,25
 
 
Bisque Langoutine| rivierkreeft | bosui | 8,5
 

(v)* vegetarisch mogelijk

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Tarbot / Gamba | 24,5
 
Citrus-risotto | beurre blanc met waterkers | venkel


 
Kabeljauwfilet | 22,5

Antiboise | penne pasta | basilicum


 
Lamsrack / Zwezerik | 21,5
 
Caponata | aubergine | tijm jus    


 
 
Kalfshaas | 21,5
 
Kruidenkapje | pommes amandien | bloemkool | kalfsjus
 
 
Rund | 25,5
 
Tournedos | truffelaardappel | jus met truffel | voorjaarsgroenten


 
 
Vegetarisch | 23,5 
 
Risotto | vijg | Keiems bloempje | paddenstoel


 

De hoofdgerechten worden geserveerd met salade en verse frites

 

 

Nagerechten

 
 
Ananas | 7

Groene thee | mango | yoghurt

 
 
Dame Blanche | 7

Vanille ijs | warme chocoladesaus | straciatella | cacao

 

Aardbeien Romanoff | 7,5

Roomijs | hangop | aardbeien | gesuikerde amandel

 

Mon Chou taartje | 7,5

Witte chocolade | rood fruit | crumble

 

Selectie kaas van Kaasaffineur van Tricht  | 10,5  |

met Ruby port | 14,25

 
 
*) Allergenen informatie beschikbaar bij onze medewerkers