Menukaart

 

Voorgerechten

 

Coquille | 12,5
 
Dungesneden | mango | sushirijst | zeewier

 
 
Gamba’s  | 13,5
 
Licht pikante saus | bosuitjes

 

 

Salade vis | 13,5
 
Gerookte zalm | rivierkreeft | coquille | avocado   
 
 
 
Pate van Ibericovarken | 12,5

Varkenstoverij | Serranoham | pompoen | aceto  
 
 
 
Carpaccio  |  normaal 12,5 | groot 15,5 | + eendenlever a 4,00
 
Truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | gedroogde tomaat
 
 
 
Vegetarisch| 9,5 | Maaltijdsalade | 15,5
 
Quinoa salade | gezouten amandel | Tallegio kaas  
 

 

 

Soepen

 

Tomatensoep | gedroogde tomaat | verse gehaktballetjes | 6,75  
 
 
 
Knolselderij-truffelsoep | uitgebakken spekjes  | 7,25                                     
 
 
 
Bisque langoustine | rivierkreeft | bosui | 8,5
 
 
 
 De voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood en smeersels
 

 

 

Hoofdgerechten

 

Rode poon  | 22,5
 
Gebakken filet | quinoa | wortel | saffraan-botersaus
 
 
 
Kabeljauwfilet | 22,5
 
Gerookte zalm | Hollandaise | groene kruidenrisotto
 
 
 
Eend | 19,5
 
Gebraden borst | gestoofde boutjes | jus van soja | paksoi
 
 
 
Kalfshaas  | 23,5
 
Ravioli van kalf | kappertjes | Parmezaanse kaas | kalfsjus        
 
 
 
Rund | 25,5 | + gebakken ganzenlever a 6,00
 
Tournedos | crème van ui | aardappelpoffertje | Bordelaisesaus
 
 
 
Vegetarisch | 17,5
 
Vijg | Keiems bloempje | paddenstoel

 
 
 

De hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites. Op verzoek serveren we gebakken aardappelen

 

 

Nagerechten

 
 
Crème brûlée | 7

Vanille | wit chocolade ijs | boter crumble

 
 
Dame Blanche | 7

Vanille ijs | warme chocoladesaus | stracciatellaroom

 

Mango | 7,5

Compote | yoghurtijs | bavarois

 

Peer | 7,5

Gepocheerd | rode wijn karamel | noten room ijs

 

Selectie kaas van Kaasaffineur van Tricht  | 10,5  |

met Ruby port | 14,25

 

 
 
*) Allergenen informatie beschikbaar bij onze medewerkers