Hotel

De Koppelpaarden biedt u uitstekende overnachtingsmogelijkheden. Moe van het zware werk, die lange fietstocht of uitgeput van dat heftige feest? Kom dan tot rust in ons hotel. De 7 tweepersoonskamers zijn van alle gemakken voorzien, zodat u optimaal kunt ontspannen. Naast 2 eenpersoonsbedden vindt u in uw kamer een radio, een televisie, een telefoon en een badkamer. Alle overnachtingen zijn op basis van logies en ontbijt, maar er zijn ook mogelijkheden voor half- en vol pension. De Koppelpaarden beschikt over een eigen gratis parkeerterrein.


Speciale Bruidssuite

Sluit de mooiste dag van uw leven af met de mooiste nacht van uw leven. Voor bruidsparen hebben wij een speciale bruidssuite ingericht. De suite beschikt over een hemelbed en badkamer met ligbad. De kamer word sfeervol ingericht met kaarsen, een glas bubbels en bonbons voor ontvangst.


Kamerprijzen

Hotel – Restaurant “De Koppelpaarden” heeft voor haar gasten de beschikking over 8 tweepersoons kamers (2x 1-persoonsbed)
Deze kamers zijn vriendelijk en compleet ingericht met radio, tv. en telefoon. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met toilet, wastafel en douche. Voor bruidsparen hebben wij een speciale suite ingericht met een 2-persoons hemelbed. De suite staat gereed om in alle rust samen onder het genot van een glaasje Veuve Amiot samen nog eens na te genieten van deze speciale dag, compleet met brandende kaarsjes en luxe bonbons.

 

1-persoonskamer (incl. ontbijt) € 77,00
2-persoonskamer (incl. ontbijt) € 96,50
Bruidssuite (incl. ontbijt) € 140,00
   
Extra bed op de kamer (incl. ontbijt) € 28,00
Dagmenu per persoon per dag € 22,50
Lunchpakket per persoon per dag (klein) € 6,25
Lunchpakket per persoon per dag (groot) € 8,75
   
Fietsarrangement:“Proef de geheimen”2 overnachtingen, ontvangst met koffie
en gebak,1 x 3 gangen diner, 1 x 4 gangen diner en knapzak
€ 152,50 p.p.
   
Lokale heffingen per persoon per nacht € 1,50
Draadloos internet( WIFI ) is gratis beschikbaar voor onze gasten  

 

Op de dienstverlening in Hotel-Restaurant “De Koppelpaarden” zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.