Culinair fietsen

 

Het land van Heusden en Altena, ingeklemd tussen 4 wateren, is een eiland met fantastische fietsroutes. Hier kunt u heerlijk genieten van al dat ons mooie Nederland ons te bieden heeft.

 

Hotel Restaurant de Koppelpaarden en Brasserie Boven de Rivieren hebben de handen ineengeslagen om voor u   “Culinair fietsen in de Polder” mogelijk te maken.

 

U start bij 1 van deze 2 locaties, en word hier ontvangen met koffie of thee en appelgebak met slagroom. Vervolgens serveren wij een kop soep van de dag met brood en diverse smeersels.

 

Nu is het tijd om te beginnen aan uw culinaire fietstocht. U volgt de knooppunten vanaf de routekaart die u op de eerste locatie ontvangt, en vervolgt de weg naar de tweede locatie. Hier wordt u ontvangen met een consumptie naar wens.

Ook krijgt u hier uw “tapas fietsmand “ mee voor onderweg.

Gevuld met heerlijke tapashapjes zoals gedroogde ham, olijven, een flesje wijn en alles wat u nodig heeft voor een geweldige picknick in de polder.

 

Na deze picknick vervolgt u uw weg richting de eerste locatie, waar u uw afsluitende dessert zal nuttigen. Na het dessert is het tijd om uit te buiken en onder het genot van een kopje koffie of thee met zoetigheden nog eens na te praten over de middag.

 

 

 

Wat bieden wij u?

 

-          Fietsroutekaart

-          Ontvangst met koffie of thee en appelgebak

-          Soep van de dag met diverse broodsoorten en smeersels

-          Tapasmand gevuld met diverse lekkernijen, flesje wijn, flesje water en alle overige benodigdheden voor de picknick ( mand en plait retour )

-          Dessert

-          Koffie of thee met zoetigheden

 

Wat vragen wij van u?

 

De kosten voor dit arrangement bedragen € 35,00 p.p.   *) let op, vanaf 2 personen

 

 

Aanvangslocaties

Hotel Restaurant de Koppelpaarden te Dussen vanaf 10:00 uur

Brasserie Boven de Rivieren te Sleeuwijk vanaf 11:00 uur

 

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via:

info@dekoppelpaarden.nl

0416-391264

brasserie@bovenderivieren.nl 

0183-307353